Posts

 • Spaanse wijn bestellen


  Proost of proest? Een grote drinker ben ik niet, maar een borreltje en liever nog een wijntje op z'n tijd kan ik wel waarderen. Vreemd genoeg drink ik zelden tot nooit alcohol in een bar of restaurant, maar des te meer geniet ik er thuis van. Het zal er mee te maken hebben dat ik veel autorijd, zelfs als ik het centrum van Amsterdam of Brussel bezoek. Thuis bedien ik me vaak van wijnen die ik ooit van iemand gekregen heb.
  [Meer lezen]

 • Huisdiervoeding: Haaks Barf


  Voed jouw huisdier met eerlijke en natuurlijke voeding: Haakse Barf! Geef je jouw hond brokken of blikvoeding? Stop daarmee! Op de markt is Haaks Barf gekomen, dit is rauw voedsel voor jouw hond met alle essentiële voedingsstoffen. In dit artikel zal ik je uitleggen waarom Haaks Barf de gezondheid van jouw trouwe viervoeter optimaliseert. Honden zijn van nature vleeseters en hun verteringsstelsel en gebit zijn daarop ingesteld. Door het geven van rauw voedsel zal jouw hond dierlijke vetten en eiwitten binnenkrijgen.
  [Meer lezen]

 • Verantwoorde bedrijfscatering gezocht?


  Bedrijven, maar ook steeds meer scholen hebben een restaurant of kantine waar een cateringbedrijf het eten en drinken voor de lunch en soms avondeten verzorgt. Personeel en leerlingen kunnen voor een klein bedrag een gezonde lunch een warme maaltijd of een kleine snack kopen. Cateraars hebben tegenwoordig een uitgebreid assortiment en zijn zich veelal bewust van een verantwoord, duurzaam gezondheidsbeleid. Wanneer een bedrijfcatering wilt inschakelen, heeft men de keuze uit verschillende cateringbedrijven.
  [Meer lezen]

 • Oriental food


  Oriëntal food We spreken over Continental- en over Oriëntal voedsel. Continentaal voedsel verwijst naar de Europese keuken. Deze keuken wordt sterk beïnvloed door de Europese regio's. Dat is anders dan bij de oriëntaalse keuken waarbij het voedsel vaak afkomstig is van de Aziatische keuken. Continental voedsel zal hoofdzakelijk verwijzen naar het voedsel dat wordt gegeten in de Europese landen. Beide keukens werken met vlees maar toch zijn er verschillen tussen de beide keukens.
  [Meer lezen]