Huisdiervoeding: Haaks Barf

Gepost op: 13 oktober 2017

Voed jouw huisdier met eerlijke en natuurlijke voeding: Haakse Barf!

Geef je jouw hond brokken of blikvoeding? Stop daarmee! Op de markt is Haaks Barf gekomen, dit is rauw voedsel voor jouw hond met alle essentiële voedingsstoffen. In dit artikel zal ik je uitleggen waarom Haaks Barf de gezondheid van jouw trouwe viervoeter optimaliseert.


Honden zijn van nature vleeseters en hun verteringsstelsel en gebit zijn daarop ingesteld. Door het geven van rauw voedsel zal jouw hond dierlijke vetten en eiwitten binnenkrijgen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede weerstand, doordat er goede bacteriën in rauw voedsel zitten. Ook zorgt het voor een lagere pH waarde van het maagzuur, hierdoor hebben bacteriën en parasieten een lagere overlevingskans. Brokken en blikvoeding bevatten door de productie veel afvalstoffen. Jouw hond moet al deze afvalstoffen uitscheiden, zoals via de vacht en via de darmen. Rauw voedsel bevat veel minder afvalstoffen, omdat het een natuurlijk product is. Hierdoor zal je merken dat deze voeding jouw hond fitter maakt, dit uit zich onder andere in een gezondere mooiere vacht, minder vaak last van wormen / vlooien, geen jeuk, minder stinken, meer energie en je zal minder vaak naar de dierenarts hoeven, omdat jouw hond gezonder is en een betere weerstand heeft. Daarnaast zal jouw hond minder last hebben van anaalklierproblemen, ontlasting die wordt geproduceerd van brokken en blikvoeding is te slap om de anaalklieren te kunnen legen. Daarentegen zorgt Haaks Barf voor stevige ontlasting, hierdoor zal jouw hond minder poepen en kunnen de anaalklieren worden leeg gedrukt. Ook zal jouw hond minder vaak last hebben van diarree, omdat Haaks Barf bijdraagt aan een gezonde darmflora en een goede weerstand. 


Buiten dat het dus heel erg gezond is voor jouw hond, zal je zien dat jouw hond meer geniet van vers en rauw voedsel dan van brokken of blikvoeding. Een hond mag in verhouding meer vers en rauw voedsel eten dan brokken en blikvoeding. Jouw hond mag dus meer eten, maar zal jouw hond toch minder last hebben van overgewicht. Door alle natuurlijke voedingsstoffen loopt jouw hond ook minder kans op intoleranties. Mocht je hond toch allergisch zijn voor vers en rauw voedsel, dan is dat veel makkelijker op te sporen dan dat je hond allergisch is voor brokken of blikvoeding. 


Brokken en blikvoeding worden geproduceerd met maar één doel: winst maken! Daar koop je toch geen hondenvoeding voor? Je koopt hondenvoeding om jouw hond te voorzien van gezonde voeding, toch? Haaks Barf is geproduceerd om jouw hond te voorzien van alle voedingsstoffen die hij/zij nodig heeft om gezond en fit te blijven!
Kijk op MVT Voer BV voor Haaks Barf.

Delen

Archief


Recente artikelen